MENÜ

 

NAGY DANI GÁBOR
Honlapja

 

Tűzijáték Budapest 2017 Aug 20

Légi és vízi parádé az Országház előtt 2017. aug. 20


Fantasztikus Tűzijáték 2016 Aug 20.


Nézd meg Itt.

Augusztus 20-i tüzijáték - drón légifelvétel

Tűzijáték Budapest HD 2016

Nézze újra a tűzijátékot!

A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére az idén is tömegeket vonzott a hagyományos augusztus 20-ai budapesti tűzijáték, amely szeles időben 21 órakor kezdődött meg. A Balatonnál elmaradtak a központi tűzijátékok, illetve több önkormányzat is lemondta az általa szervezett tűzijátékot. A fővárosban az idén is három uszályról és a Lánchídról lőtték fel a rakétákat. A tűzijáték biztosítására a szárazföldön huszonegy tűzoltó járművel nyolcvanhét tűzoltó, a Dunán pedig három tűzoltósági mentőhajó és a Szent Flórián tűzoltóhajó állt készenlétben. A tűzijáték kísérőzenéjét Havasi Balázs zongoraművész-zeneszerző komponálta. 

Az állami ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs döntése alapján lemondott hat balatoni helyszínre tervezett központi tűzijátékot. Ez Siófokot, Balatonlellét, Zamárdit, Keszthelyt, Zánkát és Balatonfüredet érintette.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt több más városban - például Debrecenben, Székesfehérváron, Szegeden, Kaposváron, Makón és Hódmezővásárhelyen is - elmaradt a tűzijáték.

 

István, a király

Jubileumi díszeloadás a Társulat gyozteseivel

Kulso lejátszó

A Társulat tagjai hónapokon át versenyeztek az István, a király címû rockopera fõszerepeiért. Ma láthatják a Szikora János által színpadra állított elõadás filmváltozatát.

 

Szavazás

Tetszike? a lap
Nem
Nagyon jó
Asztali nézet